Learn count in Albanian

numëroj

Ai numëroi paratë dhe i futi në portofolin e tij. He counted the money and put it in his wallet.

Present Tense

 • unë numëroj
 • ti numëron
 • ai/ajo numëron
 • ne numërojmë
 • ju numëroni
 • ata/ato numërojnë

Imperfect

 • unë numëroja
 • ti numëroje
 • ai/ajo numëronte
 • ne numëronim
 • ju numëronit
 • ata/ato numëronin

Simple Past Tense

 • unë numërova
 • ti numërove
 • ai/ajo numëroi
 • ne numëruam
 • ju numëruat
 • ata/ato numëruan

Future Tense

 • unë do të numëroj
 • ti do të numërosh
 • ai/ajo do të numërojë
 • ne do të numërojmë
 • ju do të numëroni
 • ata/ato do të numërojnë