Learn lie in Albanian

gënjej

Ai është i sinqertë dhe nuk mund të gënjejë askënd. He is honest and could never lie to anyone.

Present Tense

 • unë gënjej
 • ti gënjen
 • ai/ajo gënjen
 • ne gënjejmë
 • ju gënjeni
 • ata/ato gënjejnë

Imperfect

 • unë gënjeja
 • ti gënjeje
 • ai/ajo gënjente
 • ne gënjenim
 • ju gënjenit
 • ata/ato gënjenin

Simple Past Tense

 • unë gënjeva
 • ti gënjeve
 • ai/ajo gënjeu
 • ne gënjyem
 • ju gënjyet
 • ata/ato gënjyen

Future Tense

 • unë do të gënjej
 • ti do të gënjesh
 • ai/ajo do të gënjejë
 • ne do të gënjejmë
 • ju do të gënjeni
 • ata/ato do të gënjejnë