Learn thank in Albanian

falenderoj

Vajza falenderoi shitësen dhe u largua. The girl thanked the saleswoman and left.

Present Tense

 • unë falenderoj
 • ti falenderon
 • ai/ajo falenderon
 • ne falenderojmë
 • ju falenderoni
 • ata/ato falenderojnë

Imperfect

 • unë falënderoja
 • ti falënderoje
 • ai/ajo falënderonte
 • ne falënderonim
 • ju falënderonit
 • ata/ato falënderonin

Simple Past Tense

 • unë falënderova
 • ti falënderove
 • ai/ajo falënderoi
 • ne falënderuam
 • ju falënderuat
 • ata/ato falënderuan

Future Tense

 • unë do të falënderoj
 • ti do të falënderosh
 • ai/ajo do të falënderojë
 • ne do të falënderojmë
 • ju do të falënderoni
 • ata/ato do të falënderojnë