Learn dedicate in Albanian

dedikoj

Këtë punë ia dedikoj familjes dhe miqve të mi që më kanë mbështetur gjatë gjithë rrugëtimit. I dedicate this work to my family and friends who have supported me throughout my journey.

Present Tense

 • unë dedikoj
 • ti dedikon
 • ai/ajo dedikon
 • ne dedikojmë
 • ju dedikoni
 • ata/ato dedikojnë

Imperfect

 • unë dedikoja
 • ti dedikoje
 • ai/ajo dedikonte
 • ne dedikonim
 • ju dedikonit
 • ata/ato dedikonin

Simple Past Tense

 • unë dedikova
 • ti dedikove
 • ai/ajo dedikoi
 • ne dedikuam
 • ju dedikuat
 • ata/ato dedikuan

Future Tense

 • unë do të dedikoj
 • ti do të dedikosh
 • ai/ajo do të dedikojë
 • ne do të dedikojmë
 • ju do të dedikoni
 • ata/ato do të dedikojnë